Johdon assistentti, harjoittelija

Etsitkö AMK-opintoihisi (esim. tradenomi) sisältyvää työharjoittelupaikkaa?

Haemme SOS-Lapsikylän keskustoimistolle johdon assistentti-harjoittelijaa 3-6 kuukauden pituiseen työharjoitteluun. 

Tehtävässäsi toimit toimitusjohtajamme tukena ja olet osaltasi varmistamassa arkemme sujumista ja tavoitteidemme toteutumista. Työnkuvaasi kuuluu mm. kokous- ja matkajärjestelyt, kokousasiakirjoista huolehtiminen, tapaamisten sopiminen (myös kansainväliset) sekä kalenterihallinta. Lisäksi hoidat mahdollisia muita hallinnon ja johdon avustavia tehtäviä ja olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin aina tilanteen vaatiessa.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinun olevan jo hyvässä vauhdissa opinnoissasi (esim. tradenomi, johdon assistenttityön ja kielten koulutus) . Sinulla on jo työkokemusta, vahva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito sekä hyvät valmiudet itsenäiseen työskentelyyn. Olet myös oma-aloitteinen ja taitava organisoija sekä joustava ja vastuullinen tiimipelaaja. Tehtävässä tarvitaan hyvää tietoteknistä osaamista sekä englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän perinteikkäässä ja kehittyvässä lastensuojeluorganisaatiossa. Johdon assistentin tehtävä on organisaatiossamme uusi ja työ muokkautuu osaamisesi perusteella. Halutessasi voit tehdä meille harjoittelun aikana myös opinnäytetyön yhdessä sovitusta aiheesta. Maksamme harjoittelun ajalta harjoittelijapalkkaa. 

On myös mahdollista, että tehtävässä voi jatkaa osa-aikaisena harjoittelujakson jälkeen.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Niina Somero p. 044 517 7037 pe 5.7. klo 10-11 ja ma 22.7. klo 14-15 tai HR-asiantuntija Mari Sällström, p. 0400 318 707 ti 9.7. klo 10-11.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2019, joustamme työajoissa tarvittaessa opintojesi mukaan. Työpisteesi sijaitsee keskustoimistollamme Helsingin Vallilassa.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 24.7.2019 mennessä!

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Hakuaika alkaa: 03.07.2019 10:00Hakuaika päättyy: 24.07.2019 23:55