Ohjaaja Kaarinan lastenkotiin

Kaarinan lapsikylässä käynnistyi uusi lastenkotiyksikkö heinäkuussa 2018. Lastenkoti Kirre on 7-paikkainen sijaishuollon yksikkö, joka tarjoaa eri-ikäisille lapsille ympärivuorokautista, terapeuttista hoitoa ja huolenpitoa kodinomaisissa olosuhteissa. Kirre-kodin kodinomaisuus korostuu arjen rakenteissa. Ohjaajat huolehtivat kotitöistä ja ruoanlaitosta yhdessä sijoitettujen lasten kanssa. Lapset osallistuvat kodinhoitoon ikä- ja kehitystasonsa mukaisesti aikuisen ohjauksessa.

Olisitko kiinnostunut tulemaan ohjaajaksi Kaarinan lastenkotiin?

Haemme nyt Kirre-kotiin ohjaajaa toistaisesksi voimassa olevaan työsuhteeseen, sekä lisäksi pidempikestoisia kesälomasijaisia, keikkalaisia.

Lastenkodin ohjaajan tehtäviin kuuluvat:

  • lasten hoito- ja kasvatustyö/ oma-ohjaajatyö/tiimityö
  • kodinhoidolliset tehtävät
  • aktiivinen yhteistyö lapsen ja hänen läheistensä kanssa

Edellytämme ohjaajalta sosiaali-/ terveysalan tai nuoriso-ja kasvatusalan AMK-tutkintoa sekä kokemusta lastensuojelutyöstä, oma-ohjaajatyöstä ja  lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Tehtävässä tarvitaan monipuolista osaamista, sekä lasten ja perheiden pitämistä työn keskiössä. 

Ohjaajan täytyy kyetä toimimaan omatoimisesti, aktiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Tehtävän hoitamisessa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Ohjaaja työskentelee yhteistyössä muun työyhteisön kanssa lapsen edun mukaisesti. Tehtävässä onnistumista tukee palveluvastaavan lisäksi työtiimi  ja sosiaalityöntekijä. Ota haaste vastaan ja tule innovatiiviseen toimintaympäristöön lastensuojelun näköalapaikalle! 

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsikylän johtaja Sari Carlsson p. 040 522 2015. Tehtävä alkaaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää ilta-, yö- ja viikonlopputöitä (pääasiassa iltavuoroja ja vähemmän aamuvuoroja). Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Hakuaika alkaa: 06.05.2019 10:00Hakuaika päättyy: 31.05.2019 23:55