Perhehoidon ohjaaja Ouluun

Oulun SOS-Lapsikylä käynnisti toimintansa syksyllä 2018, jolloin Vihannin kylän perhehoito sulautui Oulun kylään. Lasten tarpeisiin suunnitellussa kylässä on sekä omakotitaloja että rivitaloasuntoja, joissa tarjotaan yhteisön tukemaa perhehoitoa ammatillisissa sijaisperheissä. Lisäksi tuettua perhehoitoa toteutetaan sijaisperheissä kylän ulkopuolella. Oulun SOS-lapsikylä tarjoaa vahvasti tuetun perhehoidon lisäksi myös perheterapeuttista perhekuntoutusta ja tukiperhetoimintaa.

Toimintamme kasvaessa haemme Oulun SOS-Lapsikylään perhehoidon ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Perhehoidon ohjaaja työskentelee pääasiassa perhehoitajien luona ja sijoitettujen lasten kanssa Oulun SOS-Lapsikylän vastuualueella. Työnkuvaan kuuluu myös erilaisten aktiviteettien järjestäminen perhehoitajille, perhehoidossa oleville lapsille sekä lasten syntymävanhemmille.

Perhehoidon ohjaajan tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (esim. sosionomi AMK) sekä kokemusta lastensuojelutyöstä. Aiempi kokemus perhehoidosta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta lisäksi valmiuksia vastuulliseen ja itsenäiseen työhön sekä kehittävää ja dialogista työotetta. Ymmärrät lasten ja nuorten psyykkistä oireilua ja kykenet kohtaamaan erilasia tilanteita ja ammatillisia haasteita. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään muuttuvissa tilanteissa joustavasti ja ammatillisesti. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä ja n.200 työntekijän muodostamaa SOS-Lapsikyläyhteisöä. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työn tukena toimii myös työnohjaus. Perhehoidon ohjaajan tehtävässä pääset rakentamaan ja kehittämään uudistuvaa SOS-Lapsikylää!

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa perhehoidon palveluvastaava Markku Uino p. 044 761 4160 tai lapsikylän johtaja Taru Luiro, p. 044 790 7771. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajalla, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.


Hakuaika alkaa: 15.09.2020 13:50Hakuaika päättyy: 05.10.2020 23:59

Jaa ilmoitus