Tarvittaessa töihin kutsuttavia ohjaajia Ouluun

SOS-Lapsikylä tarjoaa Oulussa yhtenä palvelumuotona perheterapeuttista perhekuntoutusta. Perhekuntoutuksessa tuetaan perheterapeuttisin menetelmin perheenjäsenten välistä vuorovaikutusta ja kiinnitetään huomiota perheen myönteisiin voimavaroihin ja mahdollisuuksiin. Tavoitteena on lapsen kasvuolojen turvaaminen, ylisukupolvisten ongelmien ehkäiseminen ja perheen yhdessä säilyminen. Vanhempia tuetaan arjen hallinnan taidoissa sekä vanhemmuudessa. Perhekuntoutus toteutetaan koko perheen sijoituksena ympärivuorokautisessa perhekuntoutusyksikössä moniammatillisen tiimin tukemana. 

Oletko sosiaali- tai terveysalan ammattilainen ja haluat tehdä lyhyitä sijaisuuksia perhekuntoutuksen parissa? Haemme nyt  Oulun perhekuntoutusyksikköön tarvittaessa töihin kutsuttavia ohjaajia lyhytkestoisiin sijaisuuksiin. Ohjaajana toimit tiiviissä suhteessa perheeseen ja sen jokaiseen jäseneen sekä elät mukana kuntoutusperheen arjessa tavoitteena luoda luottamuksellinen yhteistyösuhde. Työskentelymme lähtökohtina ovat läpinäkyvyys, asiakaslähtöisyys ja dialogisuus, joiden kautta perheen toimijuus vahvistuu.

Työ pitää sisällään erilaisia lapsiperheen arjen toimintoja, terapeuttista työskentelyä sekä ryhmien ohjausta. Ohjaajan työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja siihen kuuluu myös viikonlopputyötä. Lisäksi yövuorot ovat mahdollisia.

Ohjaajan tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi AMK/psykiatrinen sairaanhoitaja AMK/sairaanhoitaja AMK) tai siihen rinnastettavaa vanhempaa tutkintoa. Työkokemus  lastensuojelualalta katsotaan merkittäväksi eduksi, samoin aiempi työskentely mielenterveys- ja päihdetyön parissa. Menestyksekästä työn suorittamisesta edistävät lisäksi hyvät ATK- ja kirjaamistaidot. Aiemmat opinnot dialogisuudesta sekä perheterapiasta on eduksesi tässä työtehtävässä.

Sinulla on rohkeutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä kykyä dialogiseen työotteeseen. Toivomme sinulta myös joustavuutta sekä innostunutta ja motivoitunutta työotetta. Työn luonteen vuoksi valitulla henkilöllä tulee olla  voimassaoleva B-ajokortti sekä valmius ajaa autoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Perhekuntoutuksessamme toimii moniammatillinen tiimi, jonka jäsenet ja esimies tukevat toistensa onnistumista. Jos elämäntilanteeseesi sopii tehdä lyhyitä sijaisuuksia ja olet kiinnostunut työstä maineikkaassa ja perinteikkäässä, mutta uudistuvassa järjestössä, hae tehtävää mahdollisimman pian! Yksikkömme sijaitsee Hiirosen kaupunginosassa Oulun etelälaidalla. 

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa SOS-Lapsikylä Oulun perhekuntoutuksen palveluvastaava Riku Hassi, p. 044 787 9765 tai riku.hassi@sos-lapsikyla.fi. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia heti! Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org. 

Hakuaika alkaa: 11.09.2020 13:30Hakuaika päättyy: 04.10.2020 23:59

Jaa ilmoitus