Palveluvastaava Vantaalle

Haemme Vantaan SOS-Lapsikylään perhekuntoutusyksiköstä ja tukiperhetoiminnasta vastaavaa

PALVELUVASTAAVAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palveluvastaava vastaa perheterapeuttisen perhekuntoutusyksikön toiminnasta kokonaisvaltaisesti ja toimii palvelun vastuuhenkilönä lupa- ja valvontaviranomaisiin nähden. Palveluvastaava on tärkeä osa hoito- ja kasvatushenkilöstöä yhdessä toimipisteen muiden ammattilaisten kanssa. Lisäksi palveluvastavan tehtävään kuuluu tukiperhetoiminnasta vastaaminen. 

Palveluvastaava toimii lähiesimiehenä Vantaan perhekuntoutusyksikön sekä tukiperhetoiminnan henkilöstölle vastaten palveluiden laadukkaasta toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä Espoo-Vantaan lapsikylän johtajan sekä palveluiden työryhmien kanssa. Esimiestehtäviin kuuluvat mm. työvuorosuunnittelu, henkilöstöresurssista huolehtiminen, tiimin yhteistoimijuuden vahvistaminen sekä erilaiset kirjalliset tehtävät. Esimiehenä huolehdit myös henkilöstön työhyvinvoinnista, tiimien ohjaamisesta vahvaan ammatillisuuteen, sekä toimipisteen toimintakulttuurin ja kokonaistoiminnan kehittämisestä yhdessä lapsikylän johtajan ja työryhmien kanssa. Työskentelet sujuvasti eri verkostoissa ja palveluiden myynti ja markkinointi on luonteva osa toimintaasi.

Luonteeltasi olet avoin ja luotettava, etkä pelkää ristiriitaisiakaan tilanteita. Työotteesi on joustava, ja omaat rohkeutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti paineenkin alla. Sinulla on hyvät dokumentointitaidot sekä kykyä organisoida toimintaa. Olet innostunut ihmisten dialogisesta johtamisesta, ja sinua motivoivat onnistumiset niin asiakastyössä kuin johtamisessakin.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa (AMK) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta avo- tai sijaishuollon lastensuojelutyöstä. Lisäksi sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus esimiestyöstä ja johtamisesta. Perheterapeutin pätevyys katsotaan eduksi. Työn luonteen vuoksi ajokortti on toivottava.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi n. 200 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä ja saat työkavereiksesi työstään innostuneita, eri alan ammattilaisia. Työsi tukena on esimiehesi ja työyhteisön antama tuki sekä mahdollisuus työnohjaukseen sekä tarvittavaan täydennyskoulutukseen. Tarjoamme työntekijöillemme myös kattavat työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Lisäksi tuemme lounasruokailua. 

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsikylän johtaja Miia Lipponen, p. 044 712 4218. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian!

Vantaan lapsikylän tilat sijaitsevat Kivistössä, jossa käytössämme on kaksi toimistotilaa: toinen toimii perhekuntoutuksen tilana ja toinen SOStarina, joka on niin lasten ja perheiden kohtaamispaikka kuin perheiden tukena työskentelevien ammattilaisten työpiste.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.


Hakuaika alkaa: 10.09.2020 10:30Hakuaika päättyy: 30.09.2020 23:59

Jaa ilmoitus